Servicii Geofizice, prospectiune electrica, magnetica, radiometrica si seismica (incluzand interpetare) pentru explorarea zonelor cu potential mineralogic si cartarea obiectivelor geologice.
Gama larga de metode geotehnice si geofizice pentru infrastructura si constructii. Detectarea si identificarea obiectelor ingropate. Topografie si batimetrie.
 
Prospectiune, explorare si consultanta geologica. Gama larga de studii si rapoarte incluzand fezabilitate, preliminarii, permise, monitorizarea exploatarii si mediu.
 

 Initiativa a patru geologi si geofizicieni experimentati a stat la baza infiintarii firmei Belevion in anul 1992. Scopul lor: crearea unei companii de succes pastrand o atitudine deschisa si prietenoasa fata de cererile clientilor.

 O echipa profesionista, o atitudine transparenta si nu in ultimul rand pasiunea pentru inovatie a asigurat o dezvoltare rapida a companiei.

CRM-geothermal, cercetătorii europeni dezvoltă o soluție tehnologică inovatoare..

Geometrii si inversie 3D pentru IP si rezistivitate, Mise-a-la-Masse; alte noutati adaugate in portofliul serviciilor oferite de Belevion..

Proiecte exotice. Campania geofizica din Papua Noua Guinee..